Via PayPro kun je door het promoten van ebooks hele mooie commissies verdienen. Er zijn bijna 300 titels waaruit je kunt kiezen. Van ‘Een leven lang Slank, Fit en Gezond!’ tot Internet Marketing Video Training. En van ‘Stop Slechte Adem Stappenplan‘ tot ‘15 Methodes Om Tijd Te Besparen Voor Het Schoonmaken Van Je Huis‘. Kortom voor iedereen en elke site voldoende mogelijkheden om geld mee te verdienen.

Gerelaterde berichten

Tags: ,


6 Comments to “Verdien geld als PayPro affiliate”

 1. James zegt:

  PayPro is perfect! Iedereen kan makkelijk en vooral gratis zijn geld verdienen door zich te registreren (is gratis), een product uit te kiezen en te promoten op je blog. Iedereen die vervolgens op je blog op een affiliate link klinkt en een product bestelt op de salespage (verkooppagina) levert geld op. De commissies liggen gemiddeld zo rond de 50%. Sommige producten leveren 10,00 euro per sale op, anderen 20,00. Er is zelf een product dat wel 98 euro’s per sale kan opleveren. PayPro is een goede manier om geld te verdienen op het internet.

 2. Jan zegt:

  Fake?? Heb hier dagenlang tijd aan besteed en geld aan advertenties, maar buiten een hoog oplopend lead percentage geen verkoop. HEEL erg vreemd…

 3. admin zegt:

  Hallo Jan, ik kan je uit eigen ervaring melden dat het wel degelijk werkt.

 4. Stefan zegt:

  Als je de juiste methodes gebruikt kan je best een aardig centje verdienen met Paypro. Gewoon ergens een link op een website gooien werkt natuurlijk niet, je moet het slim aanpakken.

 5. jeroen zegt:

  Ik heb van het Programma Paypro een vaste fulltime baan gemaakt het is ideaal. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik een paar van mijn eigen producten verkoop. Maar voor mij is Paypro in ieder geval het ideale programma om nog eens wat extra’s te verdienen.
  En ik weet zeker dat je zonder eigen product ook veel geld kan verdienen met Paypro.
  GR

 6. Beste,

  Leuke manier van geld verdienen, maar of dit meer verdient dan met Adsense weet ik niet.

  Ik denk zelf dat ik het toch liever bij Affiliate en Adsense ga houden.

  Ik heb zelf geen website maar wil binnenkort ook misschien joomla site starten, maar dan niet om er mijn brood mee te verdienen maar meer voor het plezier.