Een week geleden heb ik mij aangemeld bij Just Been Paid. Ik heb 109 dollar gestort in JSS Tripler en verdien momenteel $ 2,40 per dag. (JSS Tripler is eenvoudigste om mee te beginnen)

Date Invoice No. Transaction

Amount

2012-01-25 14:05:14 None Daily Earnings for Active Positions
$ 2.40

Vandaag nog 4 posities bij gekocht, zodat ik naar $ 3,20 per dag ga. Op zich zou ik zo binnen 43 dagen mijn investering kunnen terugverdienen. Er komen dagelijks ruim 2.000 nieuwe mensen bij die starten met Just Been Paid. Het ziet er dus zeker naar uit dat dit programma voorlopig in stand wordt gehouden. Desalniettemin wed ik zeker niet op 1 paard. Ondertussen ook wat geld gestort bij verschillende hyip’s (high yield investment programs). Deze hyip’s geven rentes oplopend tot 2,8% per dag. Zeer risicovol, maar met een beetje spreiding en wat gezond verstand, is hier zeker geld mee te verdienen. Lees er meer over op de HYIP pagina.

Gerelaterde berichten

Tags: , ,


Comments are closed.