Elk jaar publiceert Emerce de Emerce 100, een imago-onderzoek uitgevoerd door TNS NIPO. In de categorie ‘Affiliate & Leads’ heeft Testnet dit jaar wederom de eerste plaats in de wacht gesleept. Helaas kan ik niet zeggen dat Testnet mijn persoonlijke favoriet is, maar desalniettemin feliciteer ik hen van harte.

De Top 100 – Affiliate & Leads
1. Testnet online advertising
2. TradeTracker
3. affilinet
4. Daisycon
5. Tradedoubler

Meer Nederlandse affiliate netwerken staan op de pagina over affiliate marketing.

Gerelaterde berichten


2 Comments to “Top 5 affiliate netwerken in Nederland”

  1. James zegt:

    Ik maak persoonlijk alleen gebruik van Daisycon en Tradetracker. Ik ben een fan van netwerken die gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Jezelf aanmelden voor een nieuwe affiliate campagne en banners pakken moet vooral zo makkelijk mogelijk kunnen. Ook moet er wat mij betreft een duidelijke navigatiestructuur in de site verwerkt zijn en moeten de statistieken in één oogopslag te zien zijn. Hier is vooral TradeTracker de echte winnaar in. Vooral voor nieuwe affiliates is het belangrijk om een controlepaneel aan te bieden waar de affiliate makkelijk zijn weg kan vinden en zijn ding kan doen. Ze willen niet gefrustreerd raken. Duidelijkheid en overzichtelijkheid, eenvoud is erg belangrijk. Tradedoubler krijgt wat mij betreft de koude douche!

  2. Thomas zegt:

    Ik gebruik m4n, maar ik zal TradeTracker ook maar eens proberen. Ik dacht dat M4n eigenlijk wel wat hoger zou scoren..