Soms wil je gewoon een link naar je eigen site maken in een YouTube video. Via LinkedTube kun je dit nu binnen 5 minuten doen.  Zie onderstaande video als voorbeeld. En ook als de video gedeeld wordt gaat jouw link gewoon mee.

Voor je video wordt ook een pagina aangemaakt; http://www.linkedtube.com/Zgxp4IG06wM1f5474ccb62b1e86c8a410a9cc76ab67.htm. Deze pagina wordt opgenomen in Google. Weer een manier dus om traffic naar je website te verhogen.

Gerelaterde berichten

Tags: ,


4 Comments to “LinkedTube – YouTube video’s met je eigen link”

 1. hallo

  Ik was het filmpje aan het kijken van you tube naar linkedtube.com,ik werk namelijk ook als affiliate ,ideaal dus.Ik hoor alleen geen geluid,ik zit achter de laptop,geluid staat goed. Mag je zomaar een link plaatsen in een bestaande vide,of moet je eerst toestemming vragen aan de eigenaar van de video?

  gr conny

 2. admin zegt:

  Hoi Conny, bij deze video zit sowieso geen geluid. Hier een voorbeeld waar wel geluid achter zit, http://www.linkedtube.com/Ay7M.....b8f587.htm. Uiteraard is het netjes om eerst toestemming te vragen. Maar als bedrijven met affiliates werken, dan is het natuurlijk niet zo gek dat er banners of in dit geval video wordt geplaatst met een affiliate link.
  MVG, Anton

 3. Video marketing, wordt zwaar onderschat in Nederland.

  Je kunt er zelfs een hele buisness op bouwen, met dus affiliate links.

  Je kunt ook tinyurl gebruiken om de affiliate id te verbergen.

 4. Ik denk dat de beste manier om online video marketing te doen.. je eigen blog maken is en dan een video met goede inhoud op zoveel mogelijk sites plaatsen (video sites uiteraard) en overal de link naar je blog… die je als money page kunt gebruiken (rechtstreeks of onrechtstreeks)