Eind augustus is Just Been Paid omgezet naar Profit Clicking.

In de basis is er niet veel veranderd. Het is zelfs wat overzichtelijker geworden. De JSS Tripler posities heten nu Ad Packages en de JSS posities zijn nu PC Panels.
De Ad Packages betalen nog steeds 2% op weekdagen en 1,5% op zaterdag en zondag. Echter de bij JBP al verwachtte traffic exchange is bij Profit Clicking een feit. Om je dagelijkse commissies uitbetaald te krijgen, dien je minimaal 3 websites te bekijken. Je kunt ook meerdere websites in 1 keer bekijken, deze views blijven 45 dagen beschikbaar. Dus 1 keer in de week 25 sites bekijken is voldoende. Met 20 seconden per site, ongeveer 15 minuten werk.
Na ongeveer 80 dagen heeft de Ad Package 15 dollar uitbetaald en wordt deze omgezet in, of gebruikt voor het vullen van een PC Panel. Een gevulde PC Panel levert net als voorheen 60 dollar op.
Ook de restart functie is gebleven en heet nu ProfitShift. Eind november vond de laatste ProfitShift plaats. Deze functie zorgt ervoor dat het programma aan haar verplichtingen kan blijven voldoen, door Ad Packages om te zetten in cash en PC Panels.

En nog steeds stelt Profit Clicking 10 dollar beschikbaar om het programma Profit Clicking gratis uit te proberen!

Gerelaterde berichten

Tags: ,


Comments are closed.