Wil je met banners op je website geld verdienen dan kun je dit doen via Adverteerdirect.nl. Op deze website wordt vraag en aanbod van bannerruimte en adverteerders bij elkaar gebracht. Erg eenvoudig en zeer gericht.
Bekijk de video hieronder hoe het in zijn werk gaat.

Uiteraard kun je ook zelf banners inkopen op andere websites om meer bezoekers naar jouw site te trekken.

Gerelaterde berichten

Tags: ,


8 Comments to “Geld verdienen met banners op je website”

 1. Cor zegt:

  Interessant initiatief. Het is jong en ik ben benieuwd hoe het gaat lopen. Ik neem nog een afwachtende houding in.

 2. Ik ben benieuwd naar de ervaringen met deze dienst. Wie wil deze delen?

 3. M. zegt:

  Leuke collectie artikelen heb je geschreven!

 4. James zegt:

  Ik weet niet of dit wel werkt. Ik was er dolenthousiast over met de nadruk op was. Er is nu een aantal dagen een campagne actief voor mijn website op een belgische GPT-website en heb nog 0 doorkliks gehad. Ik denk dan ook niet dat deze zet voor herhaling vatbaar is. Heb hier een aantal vragen gesteld over adverteerdirect: http://geldverdieneninternet.1.....-t964.html

 5. Het is gebleken dat tekstlinks efficiƫnter zijn en beter werken dan banners. Banners wordt ook minder vaak op gedrukt omdat mensen vaak denken dat dat alleen maar stomme reclame is en geen relevante informatie bevat. Wanneer diezelfde link in een stuk tekst staat wat de bezoeker aan het lezen is, klikt die vaak wel op de link omdat de bezoeker dan denkt dat het relevante informatie bevat.

  Veel succes iedereen!

 6. Conny zegt:

  Die banners op je site dan klikken de mensen vaak wel weg van je eigen website, wil je dat voor die enkele centen? Dat idee heb ik erover. En google adsense, kan dat even duren voordat het goed op je site staat, in het begin kreeg ik engelse ads, en maanden later zag ik dat ze nu goed stonden in het Nederlands.

  gr conny

 7. Goed filmpje, veel duidelijk kan het niet. Ik heb geen problemen met google adsense. Werkt prima.

 8. Ik zit nu aan 560 euro per maand en blijft stijgen naarmate de ranking stijgt… Long tail keywords = win šŸ™‚