Menigeen start een blog om Adsense advertenties op te plaatsen en rijk te worden. Het kan, maar is echt niet zo eenvoudig als men denkt. Laten we eens beginnen met welk onderwerp je moet kiezen om ook echt wat over te houden aan je klikgrage bezoekers. Op de weblog Positie1.nl wordt je op weg geholpen. Je kunt daar een lijst downloaden met de best betaalde Google Adsense woorden. Daar staan interessante onderwerpen tussen, waar je naar mijn mening best interessante content voor kunt schrijven. Want laten we wel wezen, je wilt ook trots zijn op je eigen website.

Gerelaterde berichten


2 Comments to “Duurbetaalde Google Adsense woorden”

  1. Olivier zegt:

    Met deze site probeer ik mijn geld te verdienen. Ik gebuik diverse soorten reclame waarbij ik betaald krijg per persoon die erop klikt. Neem eens een kijkje en laat weten wat je ervan vindt! http://www.leningenhypotheek.com

  2. Bedankt voor de tip! Heb de lijst ook even vlug op mijn site gezet.