Het schrijven van posts met affiliate links erin kan een behoorlijk tijdrovende zaak zijn. Pete Scheepens van portaljumper.com heeft een WordPress plugin geschreven die affiliate datafeeds omzet in berichten in je WordPress blog, PJ Feed Monster. Ik heb de plugin geinstalleerd op WaarKopen.nl en dat werkt aardig. Alle posts van Aanbiedingenvantv.nl zijn op deze manier geplaatst. Er zijn nog een paar kleine zaken die ik anders zou willen; iets meer layout opmaakmogelijkheden en de mogelijkheid tot het bepalen van de tags en categorieen die automatisch worden aangemaakt. Maar dat zal er zeker wel gaan komen, er wordt gewerkt aan een pro-versie. Nu is er een gratis versie beschikbaar en een betaalde versie. In de gratis versie wordt 1 op de 10 links herschreven naar een affiliate link van Feed Monster zelf.

Gerelaterde berichten

Tags: , ,


One Comment to “Automatisch posts maken van een datafeed in WordPress”

  1. pete zegt:

    Naast feed-monster (wat nog druk doorontwikkeld wordt) is de (gratis) pro versie van affiliate tools te vinden op http://lane66.com . De insteek hier is iets anders en lane66 is meer gericht op de affiliate die wat meer controle wil.

    Feed-monster is vooral gericht op Simpel gebruik
    lane66 is/wordt voorzien van alle toeters en bellen.

    Beide plugins zijn druk in ontwikkeling en we horen natuurlijk ook graag verzoekjes voor opties in een van onze forums. De implementatie gaat dan waarschijnlijk wat sneller.