De Affiliatefeeds component maakt het mogelijk xml en csv datafeeds aangeboden door  affiliatie programma’s als daisycon, affiliate4you, tradetracker (ook veel feeds voor België), tradedoubler, M4N, Cleafs.nl, webgains, affilinet en zanox te combineren met joomla 1.5 en online geld te verdienen
De component is vergelijkbaar met MS Datafeed, CMS Shopbuilder en PriceTapestry, datafeed studio (demo), echter geïntegreerd met joomla.
De configuratie en onderhoud van de datafeeds is volledig via de admin van joomla. Door middel van een script dat draait als cronjob wordt de database gevuld. Om de feeds aan te passen (en dat is vaak nodig, denk aan verschillende schrijfwijzen van landen, ISO codes, Dames versus Lady’s enzovoorts.) is er de mogelijkheid tot het maken van ‘callback’ functies die de items in de feeds aanpassen. Onderhoud van deze callbacks functies is buiten joomla om (php code).

De Affiliatefeeds component maakt het mogelijk xml en csv datafeeds aangeboden door affiliateprogramma’s zoals Daisycon, affiliate4you, Tradetracker, Tradedoubler,  M4N, Cleafs.nl, Webgains, Affilinet en Zanox te combineren met Joomla 1.5. Je kunt dan eenvoudig een site bouwen gevuld met affiliate links om online geld te verdienen.

De configuratie en onderhoud van de datafeeds is volledig via de admin van Joomla. Door middel van een script dat draait als cronjob wordt de database gevuld. En worden de producten in een catalogus op je website getoond.

Meer informatie op de website www.affiliatefeeds.nl

Gerelaterde berichten

Tags: ,


Comments are closed.